Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Cart Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Pinterest Icon Twitter Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video

Gallery

Victorian Family Home

Victorian Family Home

 

On the ground floor, attention was paid to open up the spaces to allow for more light to flood in the multi-functional rooms. An extension was added to allow for a larger family room as well as a new office. The extension was built with one wall made of glass bi-fold doors to allow a maximum of light in to the room as well as extending the living space to the outdoor area. 

On the first floor, all bedrooms were re-assigned, old carpet replaced by the original wooden floors and an extra bathroom added. The master bedroom on the top floor, also saw its carpeted floor removed to return to the wooden floors and wallpaper was added throughout the house and stairs. 

In the basement the large open space was divided in two, to create an additional guest bedroom and a utility / storage room. 

Continue reading

Mediterranean Summer House

Mediterranean Summer House


For this Mediterranean summer retreat, my focus was on putting together an interior design scheme both in terms of function and aesthetics, which reflects its location.  I capitalised on the craftsmanship of the surrounding areas, emphasising the magnificent views surrounding the house, and ensuring spatial functionality to accommodate the number of people occupying this project.

In this summer home, we made sure to make the most of the gorgeous weather with an outdoor dining room, sunken bar, comfortable furniture and an indoor kitchen built in proximity to the outdoor area for ease of operations. The house is divided into six bedrooms with en-suite bathrooms and ample communal space so there is enough outdoor space to be social or just sit back quietly with a book.

Continue reading

Fulham Town House Apartment

Fulham Town House Apartment

This international family of five, wanted to upgrade their Chelsea apartment and create a warm, cosy, functional home away from home environment.

The living room was wallpapered with a textured wallpaper to create a warm wall. A bespoke back lit TV unit was created with storage for all AV equipment to be kept out of sight but movable to allow for easy access for plugging in new additions.

A large snugly sofa was handmade by Jam Space for the family to gather on, complemented with a chaise longue from to add extra seating and a wonderful place to lounge whilst enjoying the views of the garden.  The colour scheme for this room was based on a much-loved carpet that the clients already owned.

Continue reading